Barbera 2023, Sons of Sugarland, Goudini, Sydafrika

Barbera er mest kendt fra Norditalien, men nu vil sydafrikanske Reenen Borman også blande sig på den scene. Og det er virkelig lykkedes. Skøn, imødekommende og med masser af frugt. Servér den gerne en anelse køligt, så den friske frugt kommer til sin ret.

  • 4,1 på vivino.com
  • Goudini
  • Sydafrika
  • 0,75 l.
  • Alkohol: 13,0 pct.
  • Druer: 100 pct. barbera
  • Egnet til lam, gris, fjerkræ og lettere retter

 

135,00 kr.

På lager

Barbera 2023, Sons of Sugarland, Goudini, Sydafrika

Barbera er mest kendt fra Norditalien, men nu vil sydafrikanske Reenen Borman også blande sig på den scene. Og det er virkelig lykkedes. Skøn, imødekommende og med masser af frugt. Servér den gerne en anelse køligt, så den friske frugt kommer til sin ret.

  • 4,1 på vivino.com
  • Goudini
  • Sydafrika
  • 0,75 l.
  • Alkohol: 13,0 pct.
  • Druer: 100 pct. barbera
  • Egnet til lam, gris, fjerkræ og lettere retter

 

135,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Sons of Sugarland Barbera 2023 er produceret af en af Sydafrikas absolut førende unge vinmagere, Reenen Borman fra Boschkloof. Hans syrah-vine er særdeles eftertragtede, men han kaster sig bestandigt ud i nye eventyr – her med en skøn barbera, en drue som er bedst kendt fra italienske Piemonte.

Her er masser af rød frugt og duft af røde bær, teblade og violer. Sammen med en fin syre og bløde tanniner gør det denne sydafrikanske barbera til en saftig og skøn vin, som gerne må serveres let kølig.

Druerne kommer fra egnen omkring Breedekloof-dalen i Western Cape øst for vinbyen Paarl. Reenen Borman arbejder med at gære vinen i hele klaser. Det sker i åbne kar, hvor skallerne ligger med i seks dage. Derefter lagrer vinen på brugte egefade i 11 måneder.

En sydafrikaner, der godt kan hamle op med sine italienske artsfæller.

Yderligere information

Drue

Barbera